12 Nisan 2024 Cuma

Yaralı kartal galibiyet arıyor

UEFA Avrupa Ligi’ndeki temsilcimiz Beşiktaş, “E” Grubu’ndaki 3. maçında Dinamo Kiev deplasmanına çıkıyor.

Kiev’deki Valeriy Lobanovskiy Stadı’nda oynanacak ve TSİ 22.05’te başlayacak karşılaşmayı, Sırbistan Futbol Federasyonu’ndan Milorad Mazic yönetecek. Sporseverler karşılaşmayı STAR TV ekranlarından izlenebilir.

Gruba 5-1’lik Maccabi Tel Aviv galibiyetiyle başlayan, ikinci maçında ise İngiltere’de Stoke City’ye 2-1’lik skorla boyun eğen temsilcimiz için Dinamo Kiev ile oynayacağı üst üste 2 maç büyük önem taşıyor. Beşiktaş 3. maçlar öncesinde grupta 3 puanla ikinci sırada yer alıyor. Rakip Dinamo Kiev’in ise 2 puanı bulunuyor. Siyah-beyazlılar, zorlu deplasmanda kazanıp, gruptan çıkma yolunda önemli bir avantaj elde etmek istiyor.

Beşiktaş, bugüne dek 6 maçta sadece 1 kez yenebildiği Dinamo Kiev karşısında 4 önemli oyuncusundan yoksun çıkacak. Kayserispor maçında sakatlanan Rüştü ve İbrahim Toraman’ın yanı sıra, son antrenmanda sakatlıkları nükseden Guti ve Almeida, zorlu deplasmanda arkadaşlarını yalnız bırakacak.

Öte yandan E Grubu’nun diğer maçında ise, 4 puanlı lider Stoke City, 1 puanla son sırada bulunan Maccabi Tel Aviv’i konuk edecek.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

SON HABERLER