25 Nisan 2024 Perşembe

Kocaman bu adamın peşinde

Bu sezon ligde 27 maçta 21 gol atan Borges gol vuruşlarındaki ustalığının yanı sıra çabukluğuyla da rakip savunmalara çok zor anlar yaşatıyor. Türkiye’ye gelmeyi kabul eden Borges, kulüyle de anlaşma sağlanırsa ocak ayında sarı-lacivertli formayı giyecek.

Şike soruşturmasının açtığı yaralara rağmen ligdeki müthiş performansıyla liderliğini sürdüren Fenerbahçe, devre arasında gücüne güç katacak. Geçen hafta Brezilya’ya transfer çıkarması yapan sarı-lacivertli ekibin, Santos’un süper golcüsü Borges için temaslarda bulunduğu ortaya çıktı. Görüşmelerde önemli mesafekatedildiği bildirilirken, Santos kulübünün 31 yaşındaki futbolcu için 5 milyon dolar istediği kaydedildi.

Bu rakamı aşağı çekmek için pazarlıklarını sürdüren Fenerbahçeli yöneticiler, teknik direktör Aykut Kocaman’ın çok istediği bu oyuncuda mutlu sona ulaşmaya kararlı. Bu sezon ligde 27 maçta 21 gol atan Borges gol vuruşlarındaki ustalığının yanı sıra çabukluğuyla da rakip savunmalara çok zor anlar yaşatıyor. Türkiye’ye gelmeyi kabul eden Borges, kulüyle de anlaşma sağlanırsa ocak ayında sarı-lacivertli formayı giyecek.

BORGES KİMDİR
Tam adı: Humberlito Borges Teixeira 
Doğum tarihi: 5 Ekim 1980 
Doğum yeri: Salvador, Brezilya 
Boy: 1.75 m. 
Mevki: SantrforTam adı: Humberlito Borges Teixeira
Doğum tarihi: 5 Ekim 1980
Doğum yeri: Salvador, Brezilya
Boy: 1.75 m.
Mevki: Santrfor

Kaynak: A Haber

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

BANKO İDDAA TAHMİNLERİ