28 Mart 2024 Perşembe

Hiddink resmen gönderildi

Türkiye Futbol Federasyonu‘nun resmi sitesinden yapılan açıklama şu şekilde…

Sayın Guus Hiddink‘e görevde bulunduğu süre içindeki hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, sağlıklı ve mutlu bir yaşam dileriz. A Milli Takımımızın yeni teknik direktörü ve idari kadrosu ile ilgili gelişmeler, kamuoyu ile paylaşılmaya devam edecektir.

İLK ADAY ABDULLAH AVCI

Guus Hiddink’in sözleşmesinin feshedilmesinden sonra takımın başına getirilmesi düşünülen ilk isim, Abdullah Avcı. İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü ile bir toplantı yapacak olan Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, tecrübeli teknik adamdan olumsuz bir yanıt alması halinde alternatif isimler olarak düşündüğü Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam ve TFF Futbol Gelişim Direktörü Tolunay Kafkas ve Yılmaz Vural ile masaya oturacak.

EMRE MİLLİ TAKIMI BIRAKACAK

Daha önce 2012 Avrupa Futbol Şampiyonası sonrasında milli takımı bırakacağını açıklayan Emre Belözoğlu da milli formaya veda ediyor.. Emre, Azerbaycan’a mağlup olduğumuz şu açıklamayı yapmıştı: “Açıkçası Türkiye’de belki bu bir ilk olacak ama bu şampiyona sonrasında milli takımı bırakmayı çok ciddi bir şekilde düşünüyorum. Bir kaç tane dostumla görüşüp milli takımı bırakma kararını vereceğim. Öncelikle ailemle görüşmem lazım, böylesine üzgünken yanlış da konuşmak istemiyorum ama 2012’den sonra böyle bir kararım var.”

MİLLİ FORMAYI BİR DAHA GİYEMEYECEKLER

A Milli Takım’ın değişmez isimlerinden olan Fenerbahçeli kaleci Volkan Demirel ile Galatasaraylı stoperler Servet Çetin ile Gökhan Zan da bir daha milli takıma dahil edilmeyecekler.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

SON HABERLER