15 Nisan 2024 Pazartesi

Prim listesini yırttım

Milli Takım kadrosundaki bütün futbolculara prim verilmesi konusunda federasyona görüş bildirdiklerini vurgulayan Emre, “Bizim sadece bir fikrimiz var, onu söyleriz. Primi hiçbir zaman biz belirlemedik, miktarla ilgili bir önerimiz de olmadı. Sadece oynayan, oynamayan herkesin alması için primin 30’a bölünmesini istedik. Milli Takım’da prim pazarlığı yapmak ne bana ne de herhangi bir takım arkadaşıma yakışmaz. Kazakistan maçından önce Hiddink bana prim listesini gösterdi. Arda’nın, benim, Sabri’nin, Hakan’ın primi çok fazlaydı, o listeyi yırttım” dedi.

PRİM PAZARLIĞI SÖZ KONUSU BİLE DEĞİL
Emre Belözoğlu, Hırvatistan’la oynanan ilk maçtan önce Futbol Federasyonu yöneticileriyle prim pazarlığı yaptığı iddialarına da yanıt verdi. Tecrübeli futbolcu, pazarlığın sözkonusu bile olmadığını söyledi. Primin her zaman federasyon tarafından belirlendiğine dikkat çeken Emre, “Ne işim var benim federasyonda? Niye pazarlık yapayım ki… Yöneticiler gelir, primi açıklar, olur biter. 1998’den bu yana Milli Takım’ın içindeyim, hiç pazarlık görmedim. 5 yıldır da kaptanım. Geçmişte görev yapan başkanlar belli. Gerekirse herkesle yüzleşirim. Gelsinler, söylesinler, Emre ne zaman prim pazarlığı yapmış. Futbol camiası çok büyük değil. Herkes, kimin ne olduğunu biliyor” dedi.

CEZAYA RAĞMEN ZAGREB’E GİDECEKTİK
Arda Turan, Sabri Sarıoğlu ve Hakan Balta ile birlikte Hırvatistan’a, İstanbul’da 3-0 yenildikleri ilk maçta sarı kart cezalısı durumuna düşen ve Zagreb’teki rövanşta forma giyemeyen Emre Belözoğlu, kasten kart gördükleri eleştirilerine sert tepki gösterdi. Tecrübeli futbolcu, “10 tane maç oynadık. Sarı karttan dolayı kimseye hesap vermem, sadece Allah’a hesap veririm. Arda Turan sinirlerine hakim olamadı. Kimse bunlarla beslenmesin. Takım arkadaşlarımın arkasındayım. Cezalı olmamıza rağmen rövanş için Zagreb’e gitmek istedik, ama teknik heyet karşı çıktı” dedi.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

SON HABERLER