25 Nisan 2024 Perşembe

Sabri ve Necip’in durumları kötü

Galatasaray’ın başarılı oyuncularından Sabri Sarıoğlu ve Beşiktaş’ın genç oyuncularından Necip Uysal, derbide ikinci yarıda oyuna dahil oldılar ve birkaç dakika içinde sakatlanıp hastanenin yolunu tuttular.

Sabri Sarıoğlu, maçın 54. dakikasında İsmail ile girdiği ikili mücadelenin ardından dizine darbe aldı ve yerde kaldı. Pozisyonun ardından sağlık görevlileri oyuna girdi ve Milli futbolcunun oyuna devam edemeyeceğini işaret etti. İlk belirlemelelere göre Sabri’nin iç yan bağlarının koptuğu ve sahalardan en az 6 ila 8 hafta uzak kalacağı öğrenildi.

Karşılaşmanın ikinci yarısında Veli Kavlak’ın yerine oyuna dahil olan ancak bir pozisyonda Ujfaluji’nin müdahalesiyle sağ ayak kaval kemiğinden sakatlanarak oyundan çıkan Beşiktaşlı futbolcu, Fiyapı İnönü Stadı’ndan hastaneye götürüldü.

Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü Mete Düren, genç oyuncunun kaval kemiğinde 10 santimetre uzunluğunda 5 santimetre derinliğinde bir yarılma oluştuğunu belirterek, “Necip şu an ameliyat ediliyor. Daha sonra tomografisi çekilecek. Bacağında kırıklar da olabilir. Sakatlığının düzelmesi birkaç ayı bulabilir” dedi.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

BANKO İDDAA TAHMİNLERİ