29 Mart 2024 Cuma

İnönü kapanacak

Galatasaray ile oynana derbi karşılaşmasında başlama vuruşundan hemen önce başlayıp son 20 dakikada tavan yapan küfürlü tezahürat ve yine son 20 dakikada sahaya yoğun olarak yabancı madde atılmasından dolayı Fi-Yapı İnönü Stadının en az 1 maç kapatılması bekleniyor. 

G.Saray antrenörü Hasan Şaş ve futbolcusu Eboue’ye isabet eden cisimlerden dolayı ayrıca talimatlar gereği Beşiktaş’a bu ihlallerden dolayı 30 bin TL de para cezası verilecek.

Tabii Beşiktaş için asıl tehlike siyah-beyazlıların TFF hukuk müşavirdiği tarafından disiplin talimatının 55. Maddesinde yer alan çirkin ve kötü tezahurat fiilinden dolayı PFDK’ya sevk edilmesi… Bu sezon sahasında oynadığı F.Bahçe maçından sonra PFDK tarafından 2. kez çirkin ve kötü tezahurattan dolayı 60 bin TL para cezasına çarptırılan Beşiktaş aynı eylemin aynı sezon içinde 3. kez tekrarlanmasından dolayı 120 bin TL para cezasına çarptırılması bekleniyor. Beşiktaş bu eylemden dolayı cezaya çarptırılması siyah-beyazlıları bu sezon için kötü bir tehlike ile karşı karşıya bırakacak. Ligde 11 haftada bu konuda 3 kez ihlal yapan Beşiktaş 4. Eyleminde cezasını seyircisiz oynama cezasıyla çekecek. Ve yine talimatlar gereği ondan sonra yaşanacak her çirkin ve kötü tezahurat ihlalinden sonra Beşiktaş bu cezasını katlanarak çekmek zorunda kalacak.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

SON HABERLER