20 Nisan 2024 Cumartesi

Cimbom zorlandı ama kazandı

Spor Toto Süper Lig‘in 12. haftasında Galatasaray sahasında Sivasspor‘u ağırladı. Maça çift forvetle başlayan Galatasaray, iki kırmızı kart gördüğü maçı 2-1 kazanarak lider Fenerbahçe ile arasındaki puan farkını 3’e indirdi.

45+1’inci dakikada sahneye Engin Baytar çıktı. Sol kanattan Hakan Balta’nın ortasında Sivasspor savunmasından seken topu önünde bulan Engin, güzel bir vuruşla Galatasaray’ı soyunma odasına gitmeden 1-0 öne geçirdi.

58. dakikada ceza sahasında Baros’un düşürülmesi ile penaltı kazandı. Kendi yaptırdığı penaltıyı atmak için topun başına geçen Çek golcü Baros, güzel bir vuruşla Galatasaray’ı 2-0 öne geçirdi.

70.i dakikada sol taraftan ceza sahasına giren Erman Kılıç, genç Semih’ten daha çabuk davrandı ve sert bir vuruşla farkı bire indirdi. 2-1

81. dakikada Galatasaray 10 kişi kaldı. Sivasspor kalecisi Milan Borjan’a kafasıyla bir müdahalede bulunan Engin Baytar, direkt olarak gördüğü kırmızı kartla, takımını sahada 10 kişi bıraktı.

89. dakikada Galatasaray sahada 9 kişi kaldı. Hayrettin’e arkadan sert bir hareket yapan Elmander de direkt kırmızı kartla oyundan atıldı.

Kalan dakikalarda taraflar başka gol bulamayınca Galatasaray sahadan 3 puanla ayrılan rataf oldu. Sar kırmızılılar bu galibiyetle puanını 22’ye çıkararak lider Fenerbahçe’nin 3 puan gerisinde 2. sırada yer aldı.

Galatasaray, 12.haftada oynayacağı karşılaşmada Sarı kart cezalısı Tomas Ujfalusi, Engin Bayar ve Elmander’den faydalanamayacak.

GALATASARAY-SİVASSPOR
STAT: Türk Telekom Arena
HAKEMLER: Bülent Yıldırım
  
GALATASARAY: Muslera, Eboue, Ujfalusi, Semih, Hakan, Kazım (Dk. 76 Ayhan), Selçuk, Engin, Riera, Elmander, Baros (Dk. 76 Sercan (Dk. 84 Servet))
TEKNİK DİREKTÖR: Fatih Terim
 
SİVASSPOR: Borjan, Uğur, Hayrettin, Navratil, Faty, Kadir, Kıvanç (Dk. 64 Mehmet Nas), Erman, Grosicki (Dk. 87 Kerim Zengin), Rasmussen (Dk. 63 Cerny), Pedriel
TEKNİK DİREKTÖR: Rıza Çalımbay

GOLLER: Dk. 45 Engin Baytar, Dk. 59 Baros (pen), Dk. 71 Erman

SARI KARTLAR: Dk. 10 Kıvanç, Dk. 40 Ujfalusi, DK. 59 Baros, Dk. 90+2 Navratil
KIRMIZI KARTLAR: Dk. 82 Engin Baytar, Dk. 89 Elmander

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

BANKO İDDAA TAHMİNLERİ