29 Mart 2024 Cuma

Belediye, Antep’i kolay geçti

Spor Toto Süper Lig‘de istikrarlı gidişini sürdüren İstanbul Büyükşehir Belediyespor, 12. hafta maçında Gaziantepspor‘u konuk etti.

İki ekibinde istekli başladığı mücadelede ilk gol 26. dakikada, Webo’nun asistini iyi değerlendiren Doka Madureira ile geldi ve ev sahibi ekip öne geçti: 1-0. Bu golden sonra maçın temposu arttı ve iki ekip de karşılıklı pozisyonlar bulmaya başladılar, ama sonuç alan yine İstanbul BB oldu. Cihan Haspolatlı’nın 42. dakiakada gelen golü farkı artrdı ve ilk yarının skorunu belirledi: 2-0.

İkinci yarı neredeyse Gaziantepspor’un golü ile başladı. Son haftaların formda ismi Olcan Adın 47. dakikada farkı azaltarak takımının ümitlenmesini sağladı: 2-1. İstanbul BB 57. dakikada Edin Visca’nın çerçeveyi bulan şutu ile farkı açma fırsatından faydalanamadı. Ivan de Souza 59. dakikadaki vuruşu ile isabet sağladı, ama beraberlik şansından faydalanamadı. Dakikalar 68’i gösterirken Doka Madureira ev sahibi ekibin rahatlamasını sağladı: 3-1. Kalan sürelerde karşılıklı ataklar sonuçlanmadı ve maç İstanbul BB’nin 3-1’lik üstünlüğü ile sona erdi.

Bu skorla İstanbul BB puanını 21’e çıkartırken, Gaziantepspor 10 puanda kaldı.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

SON HABERLER