16 Nisan 2024 Salı

Beşiktaş ikinci sıraya yerleşti

Siyah beyazlıların golleri 64. dakikada Hugo Almeida ve 90. dakikadaManuel Fernandes‘den geldi. Karşılaşma Beşiktaş‘ın 2-0 üstünlüğü ile bitecek derken Antalyaspor‘un 90+4’te kazandığı penaltıyı Tita gole çevirince mücadele 2-1 sona erdi. Antalyaspor, birçok net gol poziyonunu cömertçe harcarken yediği gollerde savunmasının yaptığı hataların kurbanı oldu. 

Bu galibiyetin ardından Beşiktaş puanını 42’ye yükseltti ve maç fazlasıyla ligde Fenerbahçe‘nin üzerine çıkarak 2.’liğe yerleşti. Antalyaspor ise 27 puanda kalarak 9. sırada yer aldı.

BEŞİKTAŞ GOLE YAKLAŞTI

Konuk ekip Beşiktaş‘ın, Antalyasporkarşısında zaman zaman etkili oldu. 

Mücadelenin 34. dakikasında Manuel Fernandes‘in ceza sahası içine kullandığı köşe vuruşunda Edu, ön direkte çok iyi yükseldi ve şık bir kafa vuruşu yaptı.Antalyaspor‘un başarılı eldiveni Sammy de, Edu‘nun bu vuruşunu müthiş bir refleksle kornere göndermeyi başardı ve siyah beyazlılara gol izni vermedi.

Öte yandan siyah beyazlıların ilk 45 dakikada organize olmakta güçlük çektiği görülürken ev sahibi Antalyaspor birçok gol pozisyonundan yararlanamadı.

GOL GELDİ AMA…

Ev sahibi Antalyaspor, karşılaşmanın 37. dakikasında Necati ile buldu ancak yan hakem tartışmalı bir karara imza atarak golü iptal etti.

Ali Tandoğan‘ın sağ kanattan ceza sahası içine taşdığı ve ortaladığı topa arka direkteNecati Ateş kayarak vuruşunu yaptı. Top kale çizgisini geçince Antalyasporlu futbolcular gol sevinci yaşamak istedi ancak orta hakem Halis Özkahya, yardımcısının uyarısını dikkate alarak pozisyonun gol olmadığına karar verdi ve oyunu devam ettirdi.

Bu pozisyonun ardından Antalyaspor teknik heyeti ve futbolcular hakemHalis Özkahya‘ya sert tepki gösterdi ancak karar değişmedi.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

SON HABERLER