20 Nisan 2024 Cumartesi

Galatasaray’da hedef Corluka

Transfer döneminin bitmesine sayılı günler kala yeniden atağa kalkan Galatasaray, teknik direktör Fatih Terim‘in alınmasını istediği Hırvat yıldız için atağa kalktı.

Ada ekibinden, satın alma opsiyonu kendilerinde olmak üzere, yıldızı sezon sonuna dek kiralamak isteyen sarı-kırmızılılar, 500 bin Euro’yu da gözden çıkardı. Tottenham’ın 6milyon Euro’ya satmak istediği oyuncunun ise kulübünde kalmak istediği ve iki kulübün kendisi için görüşme yapmasına karşın henüz teklifi onaylamadığı öğrenildi.

Sağ bek dışında, stoperde de oynayabilen, çok yönlü bir futbolcu olan Corluka’yı, Tottenham’ın hocası Redknapp’ın da bırakmak istemediği ve yerine yeni bir isimalınmadan bu transfere izin vermeyeceği belirtilirken, görüşmelerin bugün de devamedeceği ifade edildi. G.Saray yönetiminin İngiltere’ye çıkartma yaparak hem Tottenham kulübünü, hemde yıldız oyuncuyu ikna etmeye çalıştıkları öğrenilirken, İstanbul’a gelmesi için cazip bir transfer teklifinde bulunulan yıldızın en geç 2 gün içinde kararını vereceği ve transferin olumlu ya da olumsuz bir şekilde bitirileceği öğrenildi.

Teknik direktör Fatih Terim’in, Eboue’nin Fildişi Sahilleri Milli Takımı’nda forma giymesi ve Afrika Kupası’nda oynaması nedeniyle Corluka’yı kadrosunda görmek istediği vurgulandı.

Kaynak: Haberturk

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

BANKO İDDAA TAHMİNLERİ