24 Nisan 2024 Çarşamba

Akhisar, Süper Lig’de

Bank Asya 1. Lig’de mücadele eden Akhisar Belediyespor’un Çaykur Rizespor’u deplasmanda 2-1 yenerek Spor Toto Süper Lig’e yükselmesi Akhisar ilçesinde coşkuyla kutlanıyor.

Rize’deki karşılaşmanın sona ermesiyle ilçede vatandaşlar sokağa çıktı. Şehit Teğmen Tahir Ün Caddesinde toplanan vatandaşlar, Milli Egemenlik Meydanı’na kadar çeşitli tezahüratlarda bulunarak yürüdü. Takımlarının formasını giyen, bayrağını taşıyan Akhisarlılar, davul, zurna eşliğinde halaylar çekti.

Karşılaşmayı izlemek üzere Rize’ye giden Akhisar Belediyespor Kulübü Başkanı Hüseyin Eryüksel, yaptığı açıklamada, ”Bank Asya 1. Lig’de önce inandık, sonra başardık. Önce ilçemizi, sonra Ege Bölgesi’ni Spor Toto Süper Lig’de çok iyi temsil edeceğiz. İlk yıl ligde kalmak tek hedefimiz olacak. Daha sonra başarı gelecektir. Bu şampiyonluk tüm Akhisarlılar’a hediye olsun” diye konuştu.

Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı da Rize’den şampiyon olarak Akhisar’a döneceklerini ifade ederek, ”Bu sevincimizi, Rize’deki taraftarlarımız, teknik heyetimiz ve futbolcularımızla bir bütün olarak paylaşıyoruz” dedi.
Akhisar Kaymakamı Kamil Köten de Ege’nin gururu Akhisar Belediyespor’un mütevazı bir bütçeyle Süper Lig’e çıkmayı başardığını söyledi.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

BANKO İDDAA TAHMİNLERİ