29 Mart 2024 Cuma

Tevez ortalığı karıştırdı

Manchester City‘nin dünkü şampiyonluk kutlamaları esnasında takımın yıldız oyuncularından Carlos Tevez‘in üstü açık otobüste elinde ‘R.I.P. Fergie‘ (Huzur içinde yat Fergie) yazan bir pankartla kameralara yakalanması tartışma yarattı.

Tevez’in elindeki pankartı kalabalık içersindeki bir taraftardan aldığı tahmin ediliyor. Çünkü Arjantinli oyuncunun elinde üstü açık otobüse binildiğinde herhangi bir şey gözükmüyordu.

Pankartın anlamı ise Manchester United Menajeri Sir Alex Ferguson’un 2009 yılında sarf ettiği bir sözde saklı. Deneyimli teknik adam bir muhabirin kendisine yönelttiği, “Sizce United bir gün City’nin gerisinde kalır mı?” sorusuna, “Benim ömrüm bunu görmeye yetmez.” şeklinde yanıt vermişti.

City’den özür diledi

Olayın ardından bir açıklama yapan kulübün basın sözcüsü, “Pankartın üzerinde yazanlar gerçetken de ayıplanacak cinsten. Tevez’in bu yaptığına göz yumup bunu kabul etmek imkansız. Kulübümüz adına hem Sir Alex Ferguson’dan, hem de Manchester United’dan büyük özür dileriz.” ifadelerini kullandı.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

SON HABERLER