25 Nisan 2024 Perşembe

Rize, Süper Lig’e kilitlendi

Bank Asya 1. Lig play-off yarı final ilk maçında yarın deplasmanda Adanaspor ile karşılaşacak olan Çaykur Rizespor‘da teknik direktör Giray Bulak yaptığı açıklamada;

Adanaspor’un form grafiğinin çok yüksek olduğunu belirterek, ”Süper Lig’e doğrudan yükselen iki takımdan daha iyi kadroları var. Son dönemde en iyi futbol oynayan takımlardan biri. Taraftar gücü de oldukça iyi. Zorluk derecesi üst düzeyde bir karşılaşma olacak. Adanaspor kendi sahasında iyi sonuçlar alan bir takım. Biz de deplasman maçlarında başarılı olduk. İyi mücadele eden ve ayakta kalan bir adım öne geçecek” dedi.

Moral olarak hafta başında iyi durumda olmadıklarını ifade eden Bulak, ”Çünkü çok önemli bir süreçten geçtik. Akhisar Belediyespor karşısında aldığımız mağlubiyet bizi olumsuz etkiledi. Ancak Mersin’de yaptığımız kamp, moral ve motivasyon olarak toparlanmamızı sağladı. Adanaspor maçına, moral ve fizik olarak hazırız. Tek hedefimiz Süper Lig hasretine son vermek. Bunu başarmak için var gücümüzle mücadele edeceğiz” diye konuştu.

Giray Bulak, iki ayaklı maçların taktik ağırlıklı maçlar olduğunu kaydederek, ilk maçta kendileri için avantajlı bir skor elde etme çabası içerisinde olacaklarını belirtti.

RizeSpor’da ekipte Arnavut oyuncu Zeqiri, ülkesinin milli takım kampına çağrıldığı için maç kadrosunda yer almıyor.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

BANKO İDDAA TAHMİNLERİ