27 Nisan 2024 Cumartesi

Amrabat ve Hasan Ali Fener’e gider mi?

Kayserispor Kulübü Basın Sözcüsü Oğuz Ortaköylüoğlu, Amrabat ve Hasan Ali‘nin Fenerbahçe’ye transfer olacağı yönündeki haberlerin doğru olmadığını açıkladı. Fenerbahçe‘den resmi teklif gelmediği ve bu iki futbolcuyu takımdan göndermeyi düşünmediklerini ifade etti.

Fenerbahçe’nin, Kayserispor’un başarılı iki oyuncusu Faslı 25 yaşındaki Nordoin Amrabat ve 22 yaşındaki Hasan Ali Kaldırım’ın transferi ile ilgili önemli mesafe kat ettiği ve yakın zamanda bu oyuncularının transferinin gerçekleşeceği yönünde çıkan haberlerden Kayserispor cephesi rahatsız oldu.

BU TRANSFERLER OLMAYACAK
Oğuz Ortaköylüoğlu, her iki futbolcunun takıma sağladığı katkının önemli olduğunu ve yeni transferlerle kadroyu güçlendirmeyi düşünürken böyle bir transferin söz konusu olamayacağını söyledi. Ortaköylüoğlu, artık ligin bittiğini ve transfer dedikodularının her yıl olduğu gibi yaşandığına işaret ederek, şunları söyledi:

“Şu an kulüp olarak birçok ülkede futbolcularla görüşmelerimiz var. Almanya, Hollanda ve İngiltere’de takip edilen, görüşmeler yapılan futbolcularla ilgili ciddi mesafe kat ettik. Bu transferler sonuçlanırsa kulüp olarak çok iyi bir kadroya sahip olacağız. Ancak transferde son noktayı koyarak, sözleşmeye imzalanmadığı takdirde bu transferin gerçekleştiğini duyuramazsınız. Biz bu aşamayı bekliyoruz.”

“RESMİ TEKLİF GELMEDİ”
Fenerbahçe ya da başka bir kulüpten iki oyuncuları için resmi teklifin söz konusu olmadığını anlatan Ortaköylüoğlu, Galatasaray’ın da daha önce futbolcularıyla görüşme yaparak transfer ettiği yönündeki açıklamaları hatırlattı. O dönemde Amrabat’ı göndermeyeceklerini açıkladıklarını ve bugünde bu futbolcuyu kadroda bulunmasını düşündüklerini ifade etti.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

BANKO İDDAA TAHMİNLERİ