28 Mart 2024 Perşembe

Inter’de büyük değişim

İtalya Serie A’yı 6. sırada tamamlayarak önümüzdeki yıl Avrupa Kupaları’nda mücadele etme hakkı kazanamayan Inter’de birçok futbolcun takımdan ayrılmayı düşünüyor. 

Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Stankovic ve Chivu’nun dışında Cambiasso, Sneijder, Maicon, Lucio gibi yıldız isimlerin takımların ayrılması bekleniyor.

ABD Ligi ekipleri ile görüşmelere başlayan Stankovic, büyük bir ihtimalle önümüzdeki yıl bu ülkede forma giyecek. Chivu’nun adı ise eski takımı Ajax ve Galatasaray ile anılıyor.

Maicon’a ise İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City talip. City, Zabaleta’nın Barcelona’ya transfer olması halinde Brezilyalı sağ beki kadrosuna katmak için çalışmalara başlayacak. Takımdan ayrılmak istediğini, yönetime bildiren ve olumlu yanıt alan Lucio ise ülkesine dönebilir.

Manchester United’ın ilgilendiği Sneijder ise takımda kalmak istediğini söylemesine rağmen İngiliz temsilcisinden teklif gelmesi halinde Milano temsilcisine veda edebilir. Takımda fazla forma şansı bulamadığı için mutsuz olduğu bilinen Cambiasso’nun da kendisine gelecek teklifleri değerlendireceği öğrenildi.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

SON HABERLER