19 Nisan 2024 Cuma

Akhisar’da kadro revizyonu

Basın Sözcücü İbrahim Evren’in yaptığı açıklamada Sırasıyla İsmail Özeren, Şehmus Özer, Fatih Kara, Osman Bozkurt, Lütfü Üren ve Bilal Özdemir ile yollarını ayırdıklarını, genç oyuncu Önder Akdağ’ın ise kiralıklar listesine konduğunu açıkladı.
 
Basın mensuplarına yaptığı açıklamada Akhisar Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar “Teknik heyetimizin bizlere vermiş olduğu rapor doğrultusunda yolumuz ayırdığımız arkadaşlarımız belli oldu.
Öncelikle teknik heyet bugün hepsini telefon ile arayarak yapmış oldukları hizmetlerden dolayı hepsine teşekkürlerini sundu ve hepsi ile helalleşti. Biz de Akhisar Belediyespor yönetimi olarak bize bu şampiyonluğu yaşattıkları için teşekkür ediyoruz.

Sırasıyla İsmail Özeren, Şehmus Özer, Fatih Kara, Osman Bozkurt, Lütfü Üren ve Bilal Özdemir ile yollarımızı ayırdık. Alt yapı oyuncumuz A kadrosunda yer alan Önder Akdağ’ı ise kiralık listesine koyduk. Bugün Hamza Hamzaoğlu ile görüşmemiz var ve teknik heyet ile inşallah anlaştığımız takdirde resmi sözleşme yapacağız. Basında yer alan tüm transfer haberleri asılsızdır, bugüne kadar hiçbir futbolcu ile görüşmedik veya anlaşmadık” dedi. 

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu da yaptığı açıklamada, “7 arkadaşımız ile helalleşerek yollarımızı ayırdık. Sezon başladıktan sonra kamptaki gelişmelere göre yapacağımız transferlere göre kalan arkadaşlarımızın içinden de giden olabilir. Transferin son gününe kadar gelen ve giden de olabilir. Şu anda önümüzdeki sezon ile ilgili planlama yapacağız.

Akhisar Belediyespor maçlarını nerede oynayacak sorularına cevap veren Kulüp Başkanı Hüseyin Eryüksel ise yaptığı açıklamada “28 Mayıs Pazartesi günü federasyondan yetkililer gelecek ve kriterler belirlenecek. Eğer kalan 2 buçuk aylık dönemde yetiştireceğimiz kriterler ortaya çıkarsa çalışmalarımızı yapacağız. Ancak baktık yetiştirilecek bir kriter ortaya çıkmaz ise Manisa veya İzmir’de oynamayı düşünüyoruz” dedi. 

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

SON HABERLER