20 Nisan 2024 Cumartesi

Kobiashvili’ye 1 yıl men

Almanya Futbol Federasyonu, Hertha Berlin forması giyen Levan Kobiashvili‘yi, Fortuna Düsseldorf’a karşı oynadıkları ligde kalma play-out maçında hakem Wolfgang Stark’a vurması sebebiyle bir yıl futboldan men etti.

15 Mayıs tarihinde oynanan eşleşmenin olaylı ikinci maçında Fortuna Düsseldorf, Hertha Berlin’i ikinci lige yollayacak toplamda 4-3’lük skoru yakalamıştı. Buna rağmen maçın bitiş düdüğünden hemen sonra maçın hakemi Stark, Kobiashivili’yi başının arkasından yumruk atarak merdivenlerden düşmesine sebep olmakla suçlamıştı.

Federasyon, kendi sitesinden yaptığı açıklamada oyuncunun cezaya itiraz hakkının sabit olduğunu belirterek, Kobiashvili’nin 16 Mayıs itibarıyla bir yıl hak mahrumiyeti ile cezalandırıldığını açıkladı.

Gürcü oyuncunun takım arkadaşları Christian Lell, Thomas Kraft ve Andre Mijatovic de olaylara karışmaları sebebiyle cezaya çarptırılan diğer isimler oldular. Hakeme yönelik küçük düşürücü hareketleri sebebiyle Lell, önümüzdeki sezon il altı resmi maçta forma giyemeyecek. Kraft beş, Mijatovic de dört maçla cezalandırıldı.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

SON HABERLER