28 Mart 2024 Perşembe

Mükemmel bir sezon geçirdik

Galatasaray‘ın başarılı savunma oyuncusu Tomas Ujfalusi, GSTV’de yayınlanan ‘Adım Adım Şampiyonluğa’ programında geçtiğimiz sezonu değerlendirdi.

Şampiyon olarak tamamladıkları sezon hakkında konuşan Ujfalusi, “Bizim açımızdan mükemmel bir sezondu. Normal sezonu Fenerbahçe’nin 9, Beşiktaş ve Trabzonspor’un 21 puan önünde tamamladık. Play-off maçlarında biraz şansızdık ama sonunda istediğimizi aldık. Defans, orta saha, forvet her alanda başarılıydık. Kalecimiz Muslera da bir çok maçta kalesini gole kapattı. Gerçekten çok başarılı bir sezon geçirdik.” dedi.

Takımdaki oyuncuların birbirlerine çabuk uyum sağladıklarını belirten Çek oyuncu, “Geçen sezon kadroda bulunan 2-3 oyuncu vardı. Hepimiz yeniydik ve bunun sıkıntısını ilk maçlarda yaşadık. Ancak daha sonra hepimiz birbirimize alıştık, kim sakatlansa yerine gelenin de aynı performansı sergileyeceğini biliyorduk.” dedi.

Teknik Direktör Fatih Terim hakkında da övgü dolu ifadeler kullanan Ujfalusi, “Gerçekten çok tecrübeli birisi. Kendini hem Türkiye’de hem de İtalya’da ispatlamış başarılı bir teknik adam. Takım olarak çok büyük saygı duyuyoruz. Ayrıca  Hasan Şaş ve Ümit Davala gibi futbolculukları dönemlerinde önemli başarılar yaşamış yardımcı çalıştırıcılarla birlikte büyük bir başarıya imza attık.” ifadelerini kullandı.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

SON HABERLER