19 Nisan 2024 Cuma

Oktay Mahmuti, 4 yıl daha Galatasaray’da

Oktay Mahmuti’nin menejeri Misko Raznatovic, Twitter’daki hesabından şu ifadeleri kullandı: “Oktay Mahmuti’nin Galatasaray’dan ayrılıp ayrılmayacağı konusunda birkaç garip soru alıyorum. Mahmuti 4 sene daha kulüpte kalacak. Hiçbir şey olmadı ve onun açısından hiçbir şey değişmedi. Öte yandan, kulüp tarafından da herhangi bir şikayet veya şüphe yok”. 

TBL’yi lider tamamlamayı başaran ancak Play-off yarı finalinde Beşiktaş Milangaz’a 3-1’lik skorla elenerek şampiyonluk şansını yitiren Galatasaray Medical Park’ta problemler Mahmuti ile sınırlı değil. 

Basket dergisi’nin bugünkü haberinde Jamon Gordon’ın Rusya’dan bir takımla anlaştığı ve kulüpteki karışıklık nedeniyle ayrılmak istediği iddia ediliyor. 

Ek anlamda, hafta içinde sözleşmesi biten ve serbest kalan Luksa Andric’in kontratıyla ilgili maddenin son gün fark edildiğinin söylenmesi de yönetimin yoğun eleştiri almasına neden oldu. 

Bu olumsuzlukların eşliğinde, Galatasaray yönetiminin yeni sezondaki hedeflerinden biri de basketbol şubesinin başına Lütfi Arıboğan’ı geçirmek. Konunun ilerleyen günlerde netlik kazanması bekleniyor. 

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

SON HABERLER