20 Nisan 2024 Cumartesi

Volkan’dan mutlusu yok

A Milli Takım’ın başarılı file bekçisi Volkan Demirel, 3-1 sona eren Portekiz maçını ve hazırlık kampını değerlendirdi.

“Hocamız yeni ama müthiş bir insan” diyerek sözlerine başlayan Volkan, çok iyi bir kamp ortamına sahip olduklarını söyledi. Volkan,  ”Herkes birbirinin dilinden çok iyi anlıyor. Güzel bir galibiyet oldu Portekiz gibi kupalara aday bir takımı evinde yendik” dedi.

Karşılaşmanın 64.dakikasında Ronaldo‘nun penaltısını kurtaran Volkan, poziszyonu şu cümlelerle anlattı:  “Kaleciler beni anlayacaktır, o an içimden sol kanada yatmak geldi. Şampiyonlar Ligi yarı finalinde Neuer’e diğer köşeye atıp kaçırmıştı, yine oraya atmayacağını düşündüm. Ronaldo tartışmasız dünyanın en iyi futbolcularından. Onun penaltısını kurtarmak benim için gurur verici” dedi.

Volkan, milli takım teknik direktörü Abdullah Avcı ile ilgili olarak ise “Milli takımın başında Türk hoca olması gerekiyor. Onun bizden istediklerini daha iyi anlıyoruz. Abdullah hocada bu duygu fazlasıyla var. Biz de bu duyguyu sahaya yansıtıyoruz. Saha içindeki yardımlaşmanın da çok büyük bir etkisi var ama bizi anlayan bir hocamız var başımızda bu da artı bir olay” dedi.

Volkan Demirel, son olarak, Emre Belözoğlu’nun Atletico Madrid’e transferiyle ilgili olarak ise “Emre’yi çok seviyorum, bizim için çok önemliydi ama herkesin kendi hayatı var. Bundan sonra ona başarılar diliyorum. Ama biz can ciğer kuzu sarması arkadaşız her zaman” diyerek takım arkadaşına başarılar diledi. 

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

BANKO İDDAA TAHMİNLERİ