29 Mart 2024 Cuma

Galatasaray taraftarı Gökhan’ı istiyor

Galatasaray‘ın Gökhan Töre aşkı bitmiyor. Teknik direktör Fatih Terim’in uzun bir süredir transferini yapılmasını istediği yetenekli oyuncuyu taraftarlar da takımda görmek için oldukça istekli. 

DEVRE ARASINDA DA İLK SIRADAYDI
Geçtiğimiz sezonki ara transfer döneminde sanal ortamda yapılan ankette Galatasaraylılar’ın takımda görmeyi en çok istediği oyuncu olmayı başaran Gökhan Töre’den taraftarlar vazgeçmiyor. Yetenekli futbolcu, yeni sezon öncesi yapılan yeni ankette yine uzak ara birinciliği kimseye kaptırmadı.

FATİH TERİM’İN GÖZDESİ
“Takımda en çok görmek istediğiniz yerli oyuncu kim?” sorulu ankete katılan taraftarların büyük çoğunluğu Gökhan Töre isminde birleşti. Şu anda A Milli Futbol Takım’ıyla birlikte kampta yer alan ve geçmişinde Chelsea gibi bir kulüpte oynama referansı bulunan süper solakı Fatih Terim’in de çok istediği biliniyor. Almanya’nın Hamburg ekibi ile 2014 yılına kadar sözleşmesi bulunan 23 yaşındaki Gökhan Töre’nin transferi konusunda Galatasaray yönetiminin zemin yokladığı ve Sarı-Kırmızılı formayı giydirmek için uğraş verdiği belirtiliyor.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

SON HABERLER