25 Nisan 2024 Perşembe

Beşiktaş, Bekir’i istiyor

Beşiktaş’ta önce teknik direktör arayışları, sonra da UEFA’nın Avrupa kupalarından 1 yıl men cezası nedeniyle transfer çalışmaları iyice gündemden düştü. Taraftarlar bile bu transfer döneminde kimlerin geleceğini değil, kimlerin takımda tutulabileceğini tartışıyor.

İşte böyle bir ortamda, Beşiktaş Yönetimi çok konuşulacak bir transfer için harekete geçti. Hedefteki isim, Fenerbahçeli Bekir İrtegün! Fenerbahçe’nin, Beşiktaş Yönetimi’yle sorun yaşayan Egemen Korkmaz’a mesaj göndererek, “Forman hazır” demesi, özellikle Siyah-Beyazlı taraftarları oldukça kızdırmıştı.

Fikret Orman ve arkadaşları, Egemen’e misilleme olarak Bekir İrtegün’le temas kurmaya hazırlanıyor. Fenerbahçe, sözleşmesi sona eren 28 yaşındaki oyuncuyla hala masaya oturmadı. Tomas Sivok’la yolları ayırmaya hazırlanan Beşiktaş Yönetimi, Bekir’e yıllık 1 milyon Euro’luk bir teklif yapmayı planlıyor. Şu anda milli takım kampında bulunan ve Ay-Yıldızlı forma altında oldukça başarılı bir performans sergileyen Bekir İrtegün’ün, Beşiktaş’ın teklifine nasıl bir cevap vereceği merak konusu.

Kaynak: Fanatik

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

BANKO İDDAA TAHMİNLERİ