19 Nisan 2024 Cuma

Adebayor imkansız, Hamit çok zor

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, son zamanlarda basında adı geçen Emmanuel Adebayor‘un transferinin zora girdiğini söyledi.

Türkiye’de uygulanan 6+2+2 sisteminin doğru bulmadığını belirten Aysal, “Transferde elimiz kolumuz bağlanıyor, iç piyasada rakamlar havada uçuşuyor. Türk pasaportlu oyuncular bu nedenle bizim için çok değerli. Türkiye’den yerli futbolcu transferi mümkün görünmüyor. Biz talip olunca 3-5 misli istiyorlar. Bugün yabancı sınırının kalkması gerekir.” şeklinde konuştu.

Transferi 25 Haziran’a kadar sonlandırmak istediklerini ifade eden Ünal Aysal, “Hedefimiz ilgilendiğimiz oyuncuları toplu şekilde imza attırmak. Bu mümkün mü? Zor olsa da gerçekleştirme arzusundayız.

Adebayor ilgilendiğimiz bir isimdi. Ne var ki, aldığı ücret yüksek ve sanırım bir takımla da anlaşmış. Bu şartlarda Adebayor’un gelmesi imkansız.

Hamit Altıntop‘un durumu da aynı. O da bizde oynamak istiyor, Real Madrid de bırakmaya sıcak bakıyor. İranlı menajeri ile sıkı bir pazarlık halindeyiz. Ancak bu tavrını sürdürürse Hamit’i almaktan vazgeçeriz.” ifadelerini kullandı.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

SON HABERLER