26 Nisan 2024 Cuma

Galatasaray’dan transfer açıklaması

Galatasaray Spor kulübünün resmi internet sitesinde yer alan açıklama şöyle:

“Teknik direktörümüz Sayın Fatih Terim yönetiminde yapılan antrenman öncesi sporcularımızın sağlık muayeneleri için gerekli tahlilleri yapıldı. Sezon öncesi sağlık kontrolleri tamamlanan tüm oyuncularımızın tamamı antrenmanda hazır bulunurken Emmanuel Eboue, Dany Nounkeu, Engin Baytar, Selçuk İnan, Fernando Muslera ve Johan Elmander doğrudan Avusturya kampında çalışmalara dâhil olacaklar. Milan Baros, Avusturya dönüşü kampa dahil olacak. Umut Bulut ise yarın takım ile bir araya gelecek.

2012-2013 sezonunda geçtiğimiz sezondaki başarılarımızın sürdürülmesi ve Şampiyonlar Ligi’ndeki hedeflere ulaşılabilmesi için transfer çalışmalarını sürdüren kulübümüz; Dany Nounkeu, Umut Bulut ve Necati Ateş ile sözleşme imzalarken, Galatasaray’ın gücüne güç katacak yeni isimleri kadroya katabilmek için yoğun mesai harcanıyor.

Takıma yeni katılacak isimlerin Galatasaray’ın adına ve kalitesine yakışır isimler olması için çok titiz bir çalışma içinde bulunan kulübümüz yakın zamanda tüm Galatasaraylıları heyecanlandıracak, mutlu edecek ve geleceğe daha umutla bakmalarını sağlayacak bu isimleri yine sitemizden duyurulacak.

Sezon açılışı dolayısıyla taraftarlarımıza mesaj veren teknik heyetimiz ise, “Taraftarlarımızın, centilmen tutumu, bizlere olan inancı ve yanımızda olması geçen sezonki şampiyonluğu kazanmamızda en önemli etkenlerdendi. Bu sezon da, taraftarlarımızın aynı centilmenlik ve inançla yanımızda olacaklarından hiç kuşkumuz yok. Geçen sezon olduğu gibi 2012-2013 sezonunda da hedefimiz tüm Galatasaraylıların gururla kucaklayacakları bir Galatasaray takımı” ifadelerini kullandı.”

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

BANKO İDDAA TAHMİNLERİ