26 Nisan 2024 Cuma

Parayı değil Terim’i seçti

Galatasaray, Real Madrid forması giyen milli oyuncu Hamit Altıntop ile 4 yıllık anlaşmaya vardı.

Hamit için Fenerbahçe devreye girmiş ve 29 yaşındaki futbolcunun sarı-lacivertli formayı giymesine artık kesin gözüyle bakılmaya başlanmıştı. Ancak dün yaşanan müthiş trafik sonrası transfere nokta koyan taraf Galatasaray oldu. Elbette bu transferde aslan payı Fatih Terim faktörü oldu. Fatih Terim ile çalışmak isteyen Hamit, Fenerbahçe’nin teklifinin daha altında bir teklife Galatasaray’a evet dedi.

Yönetici Abdurrahim Albayrak ve yardımcı antrenör Ümit Davala Münih’te bir araya geldikleri Hamit Altıntop ile 4 yılllık anlaşma sağladılar.

Hamit operasyonunu İstanbul’dan yöneten 2. Başkan Ali Dürüst ise telefonda görüştüğü Teknik Direktör Fatih Terim’in de onayını alarak operasyonun tamamlanmasını sağladı ve milli oyuncu ile hemen protokol yapıldı. Terim’in yakın dostu Portekizli teknik adam Jose Mourinho’nun da devreye girmesiyle Real Madrid’in bonservis için indirime giderek 2 milyon euroya düştüğü belirtildi.

Hamit ile anlaşan Sarı-Kırmızılı kulüp, milli oyuncunun bonservisi için Real Madrid ile görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi.

Sarı-Kırmızılı kulüpten kamuoyunu aydınlatma platformuna gönderilen yazıda, “Profesyonel futbolcu Hamit Altıntop’un transferi için kulübü Real Madrid FC ile resmi görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyu gelişmelerden haberdar edilecektir” denildi.

Hamit’in alacağı ücretin ve gerçek bonservis bedelinin KAP’a yapılacak 2. açıklama sonrasında netleşmesi bekleniyor.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

BANKO İDDAA TAHMİNLERİ