28 Mart 2024 Perşembe

Guti futbolu bırakıyor

Geçtiğimiz sezon Beşiktaş forması giyen İspanyol futbolunun ünlü yıldızı Guti Hernandez futbolu bırakma kararı aldı. İspanyol As gazetesi, West Ham United ile antrenmanlara çıkan 35 yaşındaki oyuncunun İngiliz ekibiyle anlaşma sağlayamaması üzerine yeşil sahalara veda edeceğini yazdı. Londra’da West Ham’lı yöneticilerle bir araya gelen İspanyol yıldız anlaşamayınca futbola veda edeceğini açıkladı.

15 Kasım’da Beşiktaş’tan ayrıldıktan sonra hiçbir kulüpte forma giymeyen Guti Hernandez, bir daha ne Avrupa ne de İspanya’da top koşturmak istemediğini ifade etmişti. Geçtiğimiz günlerde bir gün Siyah-Beyazlı kulübe dönüp, burada görev almak istediğini söyleyen Guti, İspanyol medyasına da antrenörlük kursuna başlayacağını açıkladı. Guti bunun için en ideal yerin de Real Madrid olduğunu belirtti.

1995 yılında Eflatun-Beyazlı formayı ilk kez giyen 35 yaşındaki oyuncu toplam 582 maça (542 R.Madrid, 40 Beşiktaş) çıktı. Guti profesyonel kariyerinde 5 La Liga, 3 Şampiyonlar Ligi, 2 Kıtalararası, 1 Süper Kupası, 4 Kral Kupası ve 1 Türkiye Kupası şampiyonluğu kazandı.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

SON HABERLER