29 Mart 2024 Cuma

Ospina transferi bitmek üzere

Teknik direktör Samet Aybaba’nın ısrarla istediği David Ospina‘yı Beşiktaş‘a bir adım daha yaklaştıran hamle kulübü Nice’den geldi.

Kolombiyalı file bekçisini Beşiktaş’a kaptıracağını anlayan Fransız kulübü, geçen sezon Metz’in kalesini koruyan Joris Delle’yi transfer etti. Fransa U21 takımında da görev yapan ve Metz ile mukavelesi sona eren 22 yaşındaki Delle ile apar topar sözleşme imzalanması, “Ospina kesin olarak Beşiktaş’a gidiyor” yorumlarını da beraberinde getirdi.

2 MİLYON EURO’YA BİTER
Geçen hafta 2. başkan Ahmet Nur Çebi ile Ospina için pazarlık masasına oturan Nice Genel Menajeri Governatori’nin, eş başkanlar Stellardo ve Rievere adına randevu istemesi de iddiaları güçlendirdi. Kolombiya Milli Takımı’nda da görev yapan 23 yaşındaki kalecinin bonservisine 4.3 milyon euro isteyen Fransızlar’ın, hatırı sayılır bir indirime de hazır olduğu ifade edildi. Ospina için şu ana kadar en fazla 1.5 milyon euro öneren siyah-beyazlıların, 2 milyon euro gibi bir rakama işi bitirebileceği dile getirildi.

KÖŞEYE SIKIŞTIRDI
Beşiktaş’ı Ospina konusunda mutlu sona yaklaştıran en önemli unsurlardan biri Kolombiyalı kalecinin diretmesi oldu. Nice yönetimine, siyah-beyazlı kulübe gelmek istediğini net bir şekilde ileten Ospina, bir anlamda Fransızlar’ı köşeye sıkıştırdı. 23’lük kaleci, Kartal olmak için artık gün sayıyor.

CORDOBA ETKİLEDİ
Beşiktaş’a Ospina’yı, Ospina’ya da Beşiktaş’ı anlatan Kartal’ın eski kalecisi Oscar Cordoba, transferin kilit ismi oldu. Genç file bekçisinin, Cordoba’dan çok etkilendiği belirtildi.

ÇEBİ İŞİ BİTİRECEK
Önümüzdeki hafta içi Fransa’ya çıkarma yapacak 2’nci başkan Ahmet Nur Çebi’nin, Nice’in eş başkanları Stellardo ve Rievere ile buluşup, Ospina’nın tapusunu alması bekleniyor.

Kaynak: Fotomaç

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

SON HABERLER