19 Nisan 2024 Cuma

Hayallerimin takımına geldim

Galatasaray‘ın yeni transferi Nordin Amrabat, 13 yaşındayken UEFA Kupası şampiyonluğuna sevindiği takımda forma giyecek olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.

Rüyada gibiyim

Fas Olimpik Milli Takımı’yla kamp yaptığı Hollanda’da AMK’nın sorularını yanıtlayan Faslı oyuncu, iki kulübün anlaşmaya varması haberine ilk başta inanamadığını ancak sonunda en büyük hayalinin gerçekleştiğini söyledi. Transferden dolayı kendisini rüyada gibi hissettiğini söyleyen yıldız oyuncu, müslüman bir çocuk olarak yetiştiği Hollanda’da Galatasaray’ın UEFA Kupası şampiyonluğuna çok sevindiğini belirtti. Oyuncu, geçmişi unuttuğunu söyleyerek transferine kolaylık sağlayan Kayserispor yöneticilerine de teşekkürlerini iletti.

Avrupa’nın en sert savunmalarından biri Türkiye’de

Galatasaray taraftarının dünyanın en iyisi olduğunu söyleyen Amrabat, Türkiye’deki atmosferi en iyi stat olarak gördüğü Arena’ya çıkmak için de sabırsızlandığını dile getirdi. İki yıldız Türkiye’de forma giydiği için ligi ve takımları tanıdığını ifade ederek, Avrupa’nın en sert savunmalarından birinin Türkiye’de yapıldığını söyledi.

Galatasaray’ın ödeyeceği bonservis bedelinde 7.5 milyın avro’nun üzerine çıkmaması sebebiyle yıllık ücretinde indirime giderek yeni kulübüne transferini kolaylaştıran Faslı oyuncu, kendisine güvenen Fatih Terim’in inancını boşa çıkarmayacağını ve kulübün sembol isimlerinden biri haline gelmek istediğini dile getirdi.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

SON HABERLER