28 Mart 2024 Perşembe

Thiago Silva resmen PSG’de

Paris Saint-Germain resmi internet sitesinden yaptığı açıklamayla Milan’ın Brezilyalı savunma oyuncusu Thiago Silva’nın transferini bitirdiğini duyurdu. Fransız temsilcisi, 27 yaşındaki oyuncu için 42 milyon avro gibi astronomik bir bonservis bedeli ödeyecek.

27 yaşındaki oyuncu yeni takımıyla 5 yıllık sözleşme imzalayacak. Thiago Silva yıllık 7.5 milyon avroluk ücret alacak. Primlerle bu rakam 9 milyon avroya kadar çıkabilecek.

Thiago Silva, Manchester United’ın İngiliz oyuncusu Rio Ferdinand’ın ardından dünyanın en pahalı ikinci savunma oyuncusu oldu.

Avrupa macerasına Porto’da başlayan Thiago Silva, Porto ve Dinamo Moskova’da oynadığı futbolla beklenen patlamayı yapamadı. Brezilya ekiplerinden Fluminense’ye dönen Silva, burada yakaladığı çıkışla Milan’a geçti.

İtalya’daki futboluyla mevkisinde dünyanın en iyileri arasına giren Thiago Silva, rekor bir transfer ücretiyle PSG’nin yolunu tuttu.

Daha önce Thiago Silva’yı takımda tutmak istediğini belirten ve sözleşme yenilene Milan, mali problemler nedeniyle Brezilyalı oyuncuya veda etti. Milano devi, yüksek ücreti nedeniyle sıkıntı yaratan Zlatan Ibrahimovic’i de iyi bir bonservis bedeli karşılığında PSG’ye göndermeye hazırlanıyor.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

SON HABERLER