29 Mart 2024 Cuma

Kayserispor, Pablo Mouche’yi istiyor

Arjantin‘in köklü ekibi Boca Juniors‘da forma giyen sağ kanat oyuncusu Pablo Mouche transferinde akşam saatlerinde gelen bir haber Arjantin spor basınında yankılandı. Villarreal ve Rubin Kazan’ın peşinde olduğu yazılan Pablo Mouche’a Türkiye’den bir ekibin talip olduğu haberiyle birlikte tüm gözler Kayserispor’e çevrildi.

Dün çıkan haberlerde Mouche’un Rus ekip Rubin Kazan’la 5 milyon Avro’ya anlaştığı haberi çıktı ama, Rubin Kazan resmi web sitesinde haberi yalanladı.

Riquelme’nin Boca Juniors’dan ayrılma kararının ardından, Arjantinli ekip içinde bulunduğu mali krizi atlatabilmek için Mouche ve Viatri’yi de satışa çıkaracağını açıklamıştı.

ESPN Deportes sitesi Mouche’un ne Rubin Kazanla ne de Brezilyalı Cruzeiroyla anlaşabildiğini, Türkiye’den şimdilik adı açıklanmayan bir ekibe gideceğini yazdı.

Akşam saatlerinde düşen haberlere göre Boca Juniors Başkanı Daniel Angelici ve Mouche’un menajeri Jose Luis Pineiro’nun bir araya gelerek oyuncunun Türkiye’ye transferi ile ilgili görüştüğü, ancak henüz beklenen açıklamanın bugün yapılacağı öğrenildi.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

SON HABERLER