29 Mart 2024 Cuma

Evime döndüm

Tomas Sivok, siyah-beyazlıların konakladığı Falkensteiner Otel’de gerçekleşen basın toplantısında sözlerine şöyle başladı:

“7-8 ay süren uzun bir süreçten sora imza attım. İnişleri çıkışları olan bir süreç yaşadım. Avrupa Şampiyonası devam ederken ve hatta bittiğinde Beşiktaş ile ilişkimin sona erdiğini düşünüyordum. Beşiktaş benim ikinci evim. Burada kendimi iyi hissediyorum. Ailem de burada çok mutlu. Son 4 yıldır Beşiktaş’ta çok güzel günler geçirdim. Yönetim Kurulumuz’un ve kulübümüzün zor bir süreçten geçtiğini biliyorum. Maddi olarak bazı sıkıntılarımız var. Ben elimden geleni yapmaya hazırım.”

Çek futbolcu geçen sezona da değinerek, “Takımı oluşturan yıldızlar değil, oyunculardır.  Tabii ki her zaman kaliteli oyunculara ihtiyaç duyabilirsiziniz. Beşiktaş’a ilk transfer olduğum sezon, kadromuzda çok yıldız futbolcu olmamasına rağmen takım olabildiğimiz için iki kupa kazandık. Geçen sene kadromuzda yıldız oyuncular olmasına rağmen takım oyunu oynayamadık. Bu sezon belki yıldız oyuncular kadromuzda olmayacak, ancak takım olmayı başarırsak başarılı oluruz” diye konuştu.

Sivok, kariyeriyle ilgili olarak sorulan bir soruya: “Kariyerimi 3 yıl sonra noktalamak istemiyorum. Hedefim, 30’lu yaşlarımın sonuna kadar futbol oynamak. Beşiktaş isterse, 3 yıl sonra yeniden sözleşme imzalayabilirim.” şeklinde cevap verdi.

Başarılı futbolcu, basın toplantısının sonunda ise Teknik Direktörümüz Samet Aybaba’nın göreve gelmesiyle ilgili bir soruya şöyle cevap verdi: “Kendisinin Beşiktaş’ta uzun yıllar oynadığını ve kaptanlık yaptığını biliyorum. Ancak takıma daha yeni katıldım. Henüz kendisi ile çok fazla konuşamadık. Teknik ekibindeki yardımcıları da geçmişte Beşiktaş forması giyen önemli isimler. Ben, Samet Aybaba’nın ve teknik ekibinin taşıdığı ruhu bize de aşılayacaklarına inanıyorum.”

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

SON HABERLER