24 Nisan 2024 Çarşamba

Pablo Mouche Kayserispor’da

Pablo Mouche‘nin menajeri Jose Luis Pineiro, Kayserispor Başkan Yardımcısı Türker Horoz’la görüşmelerinin sürdüğünü ve 3 milyon Dolar karşılığı prensipte anlaşma sağladıklarını söyledi.

Pineiro, eğer özel bir engel çıkmazsa birkaç gün içinde Kayserispor’la anlaşma sağlanacağını belirterek, karşılıklı iyi niyetin bir göstergesi olarak Mouche’nin fiyatında 500 bin Dolar indirim yaparak, 3 milyon Dolar’da anlaşma sağladıklarını söyledi.

Mouche: Anlaşma sağlanırsa memnun olurum 
Bir canlı yayına katılan Mouche, Türkiye’de futbol hayatına devam edebileceği haberlerini doğruladı. Kayserispor’un adını söylemeyen oyuncu, “Eğer transfer gerçekleşirse memnun olurum” dedi. “Türkiye’ye gitme ihtimalim var, menajerim başkan Angelici ile ve Türk yetkililerle görüşmeye devam ediyor.

Türk ekibiyle anlaşmak hem benim hem de kulübüm için iyi olur. Bu anlamda çok memnunum ama diğer taraftan bana sahip olduğum her şeyi veren kulübüm, arkadaşlarım ve Boca taraftarından ayrılmak çok büyük üzüntü verecek” açıklamasında bulunan Mouche, birkaç gün içinde anlaşmanın sağlanabileceğini söyledi.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

BANKO İDDAA TAHMİNLERİ