16 Nisan 2024 Salı

Galatasaray derbisi kırılma noktası

Beşiktaş teknik direktörü Samet Aybaba, Sarıyer maçından sonra yönetimle yaptığı görüşmede, umut dolu mesajlar verdi.

3-0’lık skorla kazanılan Sarıyer karşılaşmasında futbolcuların umut verdiğini kaydeden deneyimli teknik adam, futbol şube komitesinden Ahmet Nur Çebi ve Tamer Kıran ile bir araya gelip, bilgi verdi.

Avusturya’da yapılan kampın çok faydalı geçtiğini ifade eden Aybaba, “Hem kamp, hem de oynadığımız maçlar bizim için çok iyi geçti. Futbolcuların antrenmandaki performansları beni mutlu etti. Bu kamptaki amacımız kondisyon anlamında takımı üst seviyeyi çekmekti. Hazırlık maçlarındaki oyun da fena değildi. Ancak İstanbul’daki çalışmalar daha önemli” dedi.

Fernandes sahadaki görevini biliyor
Ligin ilk 4 haftalık periyodunun çok önemli olduğunu vurgulayan deneyimli hoca, “Galatasaray maçı kırılma noktası. Eğer, ligin ilk 4 haftasında iyi sonuçlar alırsak, bizi kimse tutamaz. Bu zorlu süreci olabildiğince iyi atlatmalıyız. Alacağımız iyi sonuçlar, bizim iddiamızı da arttıracaktır. Futbolcuları morallendirecektir” ifadelerini kullandı.

Fernandes’in kampın en iyilerinden olduğunu kaydeden siyah beyazlı teknik adam, “Kendisinin takımdaki önemini biliyor ve ona göre çalışıyor. Çok iyi bir Fernandes izleyeceğiz” şeklinde konuştu. Yeni transferler Escude ve McGregor’u öven Aybaba, “Çok kaliteli ve çok deneyimli futbolcuları kadromuza kattık. Ligdeki mücadelemizde bize büyük katkı sağlayacaklardır” dedi.

Kaynak: Hürriyet

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

SON HABERLER