26 Nisan 2024 Cuma

Umutsuzluğa gerek yok

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, tur için umutsuzluğa gerek olmadığının altını çizerek, “Orada gidip bir maç daha oynayacağız. Rakibimiz eleyebilecek, güce sahibiz” dedi. 

Maçın ardından yayıncı kuruluşa konuşan Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, “Aslında ikinci yarı daha arzulu gibi göründük ama ilk yarıda da arzu vardı. Bu arzu bizi aceleci oynamaya itti. En büyük problem bu oldu. Rakibimiz orta sahada çok daha dirençli bir oyun oynadı ve beklentilerimizi yanıltarak ön tarafta bastılar. Hızlı kararlar verirken yanlışlar yaptık. İkinci yarı daha sakin, akıllı oynayınca biraz fark ortaya çıktı. İkinci yarı doğrularımız daha fazlaydı ama pozisyon üretmekte başarılı olamadık. Maçın gidişatı aslında 0-0, 1-0 bizim galibiyetimiz gibi gidiyordu ama bir hata ile geri düştük. Sonunda 1-1 bitirmeyi başardık” diye konuştu. 

İleride Semih Şentürk tercihiyle ilgili soru üzerine Kocaman, “Semih bağlantı gücü yüksek bir oyuncu. Onunla oyunu biraz daha rakip sahaya yıkmak istedik. Bu açıdan bize çok yardımı olacak. O tarafa top götüremeyince Semih de devre dışında kaldı. Biraz daha baskı yapmamız, kaos yaratmamız gerekti o yüzden Semih’in yerine ikinci yarı Kuyt’ı ileride oynattık” şeklinde konuştu. Kocaman, “Stadyumda bir umutsuzluk havası vardı. Rakibimiz bize göre daha hazır çünkü ligi başlamış bir durumda. Orada gidip bir maç daha oynayacağız ve eleyebiliriz. Bu güce sahibiz. Elenebiliriz de çünkü bu bir futbol maçı. Çok fazla umutsuzluğa gerek yok. Bunu söylemeliyim” dedi. ‘Romanya’da sert oynamalıyız’ Romanya’da daha sert oynamaları gerektiğinin altını çizen Aykut Hoca, “İkinci yarıdaki oyunumuzun seviyesini biraz daha sertleştirerek orada sergileyeceğimizi düşünüyorum. Stadyuma gelen taraftarlara teşekkür etmekle beraber her zaman desteği arkamıza almamız gerektiğini düşünüyoruz. Bugün biraz homurdanmalar oldu ve bu olunca oyuncular sorumluluktan biraz kaçtılar. Bu önemli bir konu. Bunu sorgulamamız gerekiyor” yorumunda bulundu. 

Transfer ile ilgili soru üzerine Aykut Kocaman, “Nerelere transfer yapacağımızı biliyoruz. Bu bölgelere takviyeler yapacağız. Takviyeler bu oynayan takımı düzeltmek için değil. Uzun bir maratona başlıyoruz. Bu dönemde daha çok oyuncuya ihtiyacımız olacak” dedi. Bekir İrtegün Fenerbahçe’nin maçtaki tek golünü atan Bekir İrtegün de, “Aslında kampta ve yolda havamız çok iyiydi. Ama kötü başlayınca devamını getirmekte zorlandık. Arzumuzu yukarı çekersek daha başarılı olabiliriz. Romanya’da turu geçmek bizim elimizde. Daha önümüzde bir hafta var. Hatalarımızı analiz etmemiz lazım. Herkes kendisini yukarı çekmek zorunda. Umutsuzluğa gerek yok. Biz turu geçeceğiz” ifadelerini kullandı.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

BANKO İDDAA TAHMİNLERİ