29 Mart 2024 Cuma

Krasic resmen Fenerbahçe’de

Fenerbahçe, Krasic transferinde mutlu sona ulaştı.

Fenerbahçe resmi internet sitesinden verilen bilgiye göre Krasic ile 4 yıllık anlaşma imzalandı.

İtalyan ekip Juventus’un Sırp yıldızı Milos Krasic ile 4 yıllık anlaşma sağlanırken, futbolcuya yıllık 2.5 milyon Euro verileceği öğrenildi. Juventus’un da 7.5 milyon Euro bonservis bedeli alacağı ifade edildi.

KRASIC KİMDİR?
28 yaşındaki Sırp futbolcu kariyerine FK Rudar adlı kulüpte başladı. En büyük çıkışını ise Rus kulübü CSKA Moskova’da yakaladı ve 2010 yılında yaklaşık 15 milyon euroluk bir bedelle İtalyan devi Juventus’a transfer oldu. Bu tarihte Fenerbahçe’nin de çok istediği Sırp futbolcu, Juventus’un yeni Nedved’i olarak görülüyordu ama Krasic bu çıkışı hiçbir zaman gösteremedi. Juventus ile 2 sezonda toplam 40 maça çıkan Krasic, 8 de gol attı. Geçen sezon iyice gözden düşen futbolcu Torino ekibinin şampiyon olduğu sezonda sadece 7 lig ve iki kupa maçında forma giydi.

Fenerbahçe resmi internet sitesinde yer alan açıklama;

Juventus’un siyah beyazından, Fenerbahçemizin Sarı-Lacivert’ine yeni bir isim; Milos Krasic…

Daha önce Vojvodina ve CSKA Moskova takımlarında forma giyen Milos Krasic Fenerbahçeli oldu; Kulübü ve futbolcu ile yapılan görüşmeler neticesinde Sırp oyuncu ile 4 yıllık anlaşma sağlandı.

Sırbistan Milli Takımı’nın formasını da giyen hücuma yönelik orta saha oyuncusu, ailemizin bir diğer üyesi Caner Erkin ile CSKA Moskova’da birlikte forma giymişti.

Yarın öğlen saatlerinde İstanbul’a gelecek Krasic’e ’Çubuklu’yla, Kulübümüzün yüksek hedefleri doğrultusunda başarılar diliyoruz.



FENERBAHÇE FUTBOL A.Ş.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

SON HABERLER