29 Mart 2024 Cuma

Amrabat Twitter’ı salladı

Fas Milli Takımı’yla birlikte Olimpiyat Oyunları’nda sahne aldığı için henüz Galatasaray kampına katılamayan Nordin Amrabat, son maçında İspanya’ya karşı mücadele etti.

Karşılaşma golsüz sona ererken, 25 yaşındaki futbolcunun yaptığı bir hareket 90 dakikaya damga vurdu. Barcelona’nın 14 milyon Euro’ya Valencia’dan transfer ettiği ve İspanya Milli Takımı’nın da vazgeçilmezi olan sol bek Jordi Alba’yı nefis bir çalımla adeta yerlerde sürükleyen Amrabat’ın hareketi, objektiflere yansıdı.

12 Ağustos’ta Erzurum’da oynanacak Süper Kupa finalinde Fenerbahçe’ye karşı forma giymek isteyen yıldızın hırslı olduğu öğrenildi. Nordin Amrabat’ın, Fas Milli Takımı’ndan ayrılırken yakın çevresine de “O derbi mücadelesinde Galatasaray forması sırtıma geçirmek en büyük hayalim.

Galatasaray için Fenerbahçe derbilerinin önemini çok iyi biliyorum. Milli maçlar nedeniyle durumum çok iyi. Yeni takımıma hazır olarak gideceğim. Hocam Fatih Terim’in gözüne girebilmek için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım” diye konuştuğu ifade edildi.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

SON HABERLER