24 Nisan 2024 Çarşamba

Futboldan anlamıyorlar

Fenerbahçe‘nin Valencia’dan transfer ettiği ve Vaslui ile Galatasaray maçlarındaki performansı ile Emre Belözoğlu’nun yerini dolduramadığı eleştirileri yapılan Mehmet Topal, kendisini Emre ile kıyaslayanların futboldan anlamadıklarını söyledi.

Emre’nin futbol karakterinin kendisinden daha farklı olduğunun altını çizen Mehmet, “Emre ağabey ofansif. Böyle bir kıyaslama yapıldığında hem şaşırdım hem üzüldüm. Bunu yapanların futbol bilgisinden şüphe ederim. Çok ayrı özelliklerimiz var. Emre ağabey ile Milli Takım’da da birlikte oynuyorduk. O ofansif ben de defansif oynamıştım. İkimizin futbol yapısı çok farklı.” diye konuştu.

İspanyolların oyunculara çok fazla sahip çıktığını ve bu durumun Türkiye’de olmadığını söyleyen Mehmet Topal, “Uyum sorununu atlattıktan sonra hem yeni transferler hem de takım üst düzeye çıkacaktır.” dedi.

Kendisini övmeyi sevmediğini ve sadece işini yaptığını söyleyen başarılı orta saha oyuncusu, “İspanya’da saygınlık ve övgü kazandım. İnsanların söyledikleri önemli ama doğru olan şeyleri doğru yapmaya çalışıyorum. İspanya’da futbolcuları eleştiren yazılar görmedim. Burada biraz daha farklı. Kişisel değil de takımsal eleştiriler yapılmalı. Önemli olan saygılı olmaları.” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Vatan

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

BANKO İDDAA TAHMİNLERİ