19 Nisan 2024 Cuma

Culio, Mersin’de

Geçtiğimiz sezon Orduspor’da kiralık olarak forma giyen ve Süper Final öncesi Karadeniz ekibinin sözleşmesini feshettiği 29 yaşındaki Arjantin’li oyuncu Galatasaray‘da yine göze giremedi.

2010-2011 sezonunun ara transfer döneminde Romanya’nın Cluj takımından Galatasaray’a transfer olan Culio, yarım dönem oynadıktan sonra Orduspor’a kiralandı. Karadeniz ekibinde başarılı bir yıl geçirmesine rağmen sezon sonuna doğru kadro dışı bırakılan ve sözleşmesi feshedilen Culio yeniden Galatasaray’a gelmişti.

2012-2013 sezonu öncesi hazırlık kampında da Fatih Terim tarafından denenen Arjantin’li oyuncu, yine istenilen performansı sahaya yansıtamadı ve Mersin’in yolunu tuttu.

Galatasaray’dan KAP’a yapılan açıklama;

Profesyonel futbolcularımızdan Juan Emmanuel Culio’nun 2012-2013 futbol sezonu için Mersin İdman Yurdu Spor Kulübü Derneği’ne geçici transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Mersin İdman Yurdu Spor Kulübü Derneği 15 Ocak 2013 tarihine kadar 1.500.000 EUR bonservis bedeli ödeyerek oyuncunun transferini gerçekleştirme hakkına sahiptir.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

SON HABERLER