18 Nisan 2024 Perşembe

Trabzon, Baros’u istedi

Trabzonspor yöneticileri, Galatasaray‘a ‘Milan Baros‘u bize verin, geçmişin üzerine bir sünger çekelim. Ancak Baros’un bonservis ücretini kesinlikle ödeyemeyiz’ teklifini getirdi.

Geçen sezonun gol kralı Burak’ı Galatasaray’a, borsaya bile bildirdiği el sıkıştığı N’Doye’yi Rus Lokomotiv Moskova’ya kaptıran Trabzonspor, golcü sorununu Çek santrforla çözmek istiyor.

N’DOYE OLMAYINCA

Kadrosunda iki yıl öncesinin Trabzonspor’unda forma giyen 5 futbolcuyu barındıran G.Saray’a zeytin dalını uzatan da Trabzonspor oldu. Geçen sezonun gol kralı Burak Yılmaz’ı kaybettikten sonra, prensip anlaşmasına vardığı Kopenhag’ın Senegalli forveti Dame N’Doye’yi Rus takımı Lokomotiv Moskova’ya kaptıran Trabzonspor, Fatih Terim’in istemediği Çek golcü Milan Baros yoluyla ilişkileri düzeltme peşinde.

BEDAVA BIRAKIN

Bordo-Mavililer, Sarı-Kırmızılıların kapısını çalarken, ‘Siz bizden Selçuk İnan ve Burak Yılmaz’ı aldınız. İlişkilerin yeniden düzelmesini istiyorsanız, Milan Baros’u bize verin. Ancak, bu oyuncu için bonservis ücreti ödemeyiz. Futbolcuyla görüşüp anlaşırsak, bu konuda bize kolaylık sağlamanızı bekliyoruz. Bu şekilde bozulan ilişkilerimiz yeniden düzene girebilir’ önerisinde bulundular.

O PARA FAZLA

Milan Baros’un Trabzonspor’a transferinin G.Saray’ın da işine geleceğini savunan Bordo-Mavililer, ‘Fatih Hoca onu kadrosunda istemiyor. Oynatmıyor da. Üstelik yıllık 2.5 milyon euro alıyor. G.Saray, böylece yükten kurtulmuş olacak. Ancak, biz o parayı karşılayamayız. Eğer G.Saray, bonservis ücreti talep etmez, Baros da aldığı parada indirime giderse bu transfer gerçekleşebilir’ dediler.

AVRUPA’YI İSTİYORDU

2.5 milyon euro kazandığı G.Saray’la 31 Mayıs 2013’e kadar sözleşmesi bulunan Milan Baros, Arap kulüpleri yıllık ücretini karşılamasına rağmen, ‘Avrupa dışında başka bir yere gitmem’ diyerek öneriyi geri çevirmişti. Çek santrforun Trabzonspor’dan gelen öneriye nasıl bir karşılık vereceği merak konusu. Eğer bu transfer gerçekleşirse G.Saray ile Trabzonspor arasında iki yıldır gergin olan ilişkiler de bir anda normale dönmüş olacak.

Kaynak: Akşam

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

SON HABERLER