26 Nisan 2024 Cuma

Bosingwa QPR’la anlaştı

Inter, Anzhi ve Porto’nun da transfer listesinde yer alan Portekiz‘li sağ bek Jose Bosingwa, QPR‘ı tercih etti.

Geçen sezon Premier Lig’de son anda kalan QPR, sekizinci transferini Jose Bosingwa ile yaptı. Portekiz’li futbolcu yeni takımıyla üç yıllık sözleşme imzaladı.

Kulüp resmi sitesine transferi hakkında konuşan Bosingwa, “Birçok takımla görüşüyordum ancak buradaki proje beni çok etkiledi. Bu takımda olduğum için mutluyum. Dün kulüp menajer ve başkanıyla konuştum bana bu takımın gelecekte ne beklediğini anlattılar. Chelsea’da dört sezon oynadım. Bu ligi ve taraftarlarını iyi tanıyorum. Ailem İngiltere’yi çok seviyor burada kaldığımız için mutluyuz. Tecrübemle takım arkdaşlarıma yardım etmek istiyorum. Şu an QPR’ın futbolcusuyum ve takım arkadaşlarım ile taraftlarımız için elimden geleni yapacağım.” dedi.

QPR Menajeri Mark Hughes ise Bosingwa transferi hakkında, “Kulübe böyle üst düzey bir futbolcu geldiği için mutluyum. Bosingwa tekniği ve özellikleriyle üst düzey bir futbolcu. Çok yönlü ve geçen yıl Devler Ligi’ni kazandı. Kadromuzda Ji-Sung Park ve Djibril Cisse ile beraber Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşayan üçüncü futbolcumuz Bosingwa oldu.” ifadelerini kullandı.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

BANKO İDDAA TAHMİNLERİ