28 Mart 2024 Perşembe

QPR ilk hafta dağıldı 0-5

Geçen sezon son maçta ligde kalmayı başaran QPR, transfer döneminde yaptığı takviyelerle kağıt üzerinde daha güçlü bir kadro oluşturmayı başarsa da ligin ilk maçında sahasında Swansea City‘ye karşı ağır bir yenilgi alarak taraftarını üzdü.

Maça etkili başlayan konuk ekip, ilk dakikalardan rakip kalede baskıyı kurdu. 8. dakikada topla buluşan Michu, sol ayağıyla yaptığı vuruşla topu filelerle buluşturmayı başardı. Skora denge getirmek isteyen QPR’de 22. dakikada gelişen atakta Junior Hoilett, eline geçen fırsattan faydalanamadı ve kafa vuruşunu auta yolladı. İlk yarıda hücum anlamında etkisiz kalan QPR, gol atmayı başaramadı ve soyunma odasına geride giden taraf oldu.

İkinci yarıya da etkili başlayan Swansea, 53. dakikada Michu’nun 2. golüyle skoru 2-0’a getirdi. 63. dakikada gelişen atakta ise bu sefer sahneye çıkan isim Nathan Dyer oldu ve konuk ekibin 3. golünün altına imzasını attı. 71. dakikada Kemy Agustien’in pasında topla buluşan Dyer, sol ayağıyla yaptığı vuruşla topu bir kez daha filelerle buluşturmayı başardı. 81. dakikada bir kez rakip kalede etkili olan Swansea golü bu sefer Scott Sinclair ile buldu. Kalan sürede başka gol olmayınca Swansea 3 puanı 5 golle almayı başardı.

QPR 0-5 Swansea City
Goller: Michu (8,53′), Dyer (63, 71′), Siclair (81′)

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

SON HABERLER