14 Nisan 2024 Pazar

Alex Moskova’da kulübede

Spartak Moskova deplasmanında daha çok koşan bir ortasaha isteyen Aykut Kocaman, Alex’i 11’de başlatmayı düşünmüyor.

Aykut Kocaman’ın düşüncesi ilk kez 11’e girecek olan Krasic’i sağ, Kuyt’ı sol kanatta oynatmak. Santrforda Sow’a, kaptanın yerinde de Stoch’a görev vermek.

Kocaman, uzun süredir beklenen performansı sergileyemeyen Alex de Souza’yı yedek kulübesine çekecek. Elazığspor maçından sonra İzmir’den direkt olarak Moskova’ya giden sarı lacivertlilerde; Kocaman, Alex’i ilk 11’de sahaya sürmeyecek.

Süper Lig’in ilk haftasında Elazığspor karşısında alınan beraberliğin ardından gece yarısı Moskova’ya geçen Fenerbahçe kafilesi kaybedilen puanı çabuk unuttu. Teknik direktör Aykut Kocaman Galatasaray ve Elazığ karşısında denediği Moskova maçının provasında artık sona yaklaştı. Kafasındaki sistemi maç içinde zaman zaman uygulayan deneyimli hoca, deplasmanda oynacağı karşılaşma için kadroda değişikliğe gidecek.

Değişiklikte baş aktör olarak öne çıkan isim Alex. Kaptana Moskova’da kulübe yolu gözüktü. Galatasaray maçında kararından son anda dönen İzmir’de ise oyuncusunun son durumunu gören Aykut hoca kritik maç öncesinde ilk makasını kaptandan yana kullanacak.

Yedek kalan Alex’in yerinde ise Stoch’un oynaması bekleniyor. Forvette de Sow çıktığında Fenerbahçe’nin ileri ucu ilk kez görücüye çıkacak. Ancak önliberoda Topal’ın henüz forma girememesi tüm planları bozuyor. Topuz bu bölgenin en büyük alternatif ismi. Aykut hoca şu ana kadar önlibero, sağ bek, sağ açık olmak üzere tam 3 farklı pozisyonda oyuncusunu denedi. Adeta Topuz’a joker gözüye bakıyor.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

SON HABERLER