19 Nisan 2024 Cuma

Robin van Persie attı ManU kazandı

Premier Lig’in ikinci haftasında sahasında Fulham‘ı konuk eden Manchester United, geriye düştüğü maçı 3-2 kazandı.

Maça Fulham fırtına gibi başladı ve golü de buldu. Henüz 3. dakikada sol kanattan serbest vuruş kullanan konuk ekipte Ruiz’in ortasında Duff topu ağlara gönderdi 0-1. Bu gole cevap çok gecikmedi. 10. dakikada Evra’nın ortasında Robin Van Persi harika bir voleyle topu ağlara gönderdi 1-1. 

Maçın 30. dakikasında Valencia’nın sert şutu Fulham kalesinin hemen yanından dışarıya çıktı. 35. dakikada yeni transfer Kagawa, kale önünden yaptığı vuruşla Manchester United’ı öne geçirdi 2-1. 37. dakikada Kagawa’nın şutu direkten döndü. Pozisyonun devamında Rafael topu ağlara gönderdi ama pozisyonu ofsayttı. 41. dakikada ise Kagawa’nın ortasında arka direkte Rafael kafayla topu ağlara gönderdi ve ilk yarının skorunu belirledi 3-1.

İkinci yarıda hızını kesmeyen Manchester United, 58. dakikada dördüncü gole yaklaştı. Kagawa’nın şutunu savunma engelledi. 64. dakikada Fulham atağında sol kanattan gelen ortaya Vidic ters bir vuruş yaptı ve topu kendi ağlarına gönderdi 3-2. 

Oyuna ikinci yarıda giren Rooney, 76. dakika sert bir şut çekti ama kaleyi tutturamadı. 87. dakikada Cleverly’nin Fulham kalesinin tam karşısından çektiği şut, direğin hemen yanından dışarıya çıktı. Uzatma dakikalarında sakatlanan Rooney’nin bacağında ciddi bir yaralanma oluştu. Kalan sürede gol olmadı ve Manchester United ilk 3 puanını aldı 3-2.

Bu sonucun ardından Manchester United 3 puana ulaşıken, Fulham da 3 puanda kaldı.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

SON HABERLER