18 Nisan 2024 Perşembe

Fenerbahçe, Antep’e patladı

Spor Toto Süper Lig’in 2. haftasında Fenerbahçe, Gaziantepspor‘u ağırladı.

Geçen sezon Galatasaray maçı sonrasında yaşanan olaylar nedeniyle ceza alan Fenerbahçe, sadece kadınlar ve çocukların izlediği mücadeleye etkili başladı. Ataklar geliştiren Sarı-Lacivertliler, Gaziantepspor’un ataklarına Mert ile ‘dur’ dedi.

Karşılaşmanın ilk golü Fenerbahçe’nin yeni transferi Mehmet Topal’dan geldi. Milli futbolcu 32. dakika fileleri havalandırarak takımını 1-0 öne geçirdi. Mehmet ilk yarının da skorunu belirledi: 1-0.

Rakibi karşısında bolca pozisyona giren Gaziantepspor, golle bulaşamadı. Farkı açmak isteyen Fenerbahçe, 78. dakika Sow ile farkı 2’ye çıkardı.

Mücadelenin gol perdesini bir diğer yeni transfer Hollandalı Dirk Kuyt kapattı. 84. dakikada kale çizgisinin üstünden topu üç direğin arasına rahatça bırakan Hollandalı futbolcu maçın skorunu da belirledi. 

Fenerbahçe, Gaziantepspor’u 3-0 mağlup etti ve ligdeki puanını 4’e yükseltti. Geçen hafta Sivasspor’a yenilen Gaziantepspor ise 2. haftayı da puansız kapattı.

FENERBAHÇE-GAZİANTEPSPOR

STAT:
 Şükrü Saracoğlu
HAKEM: Halis Özkahya

FENERBAHÇE
: Mert, Gökhan Gönül, Yobo, Egemen, Hasan Ali, Krasic (Dk. 63 Cristian), Mehmet Topuz (Dk. 78 Caner), Mehmet Topal, Selçuk, Sow (Dk. 84 Recep Niyaz), Kuyt
TEKNİK DİREKTÖR: Aykut Kocaman

GAZİANTEPSPOR: Karcemarskas, Binya, Kecojevic, Şenol, Ivan (Dk. 72 Ekrem), Sosa (Dk. 46 Cenk), Serdar, Ibricic, Yasin, Turgut (Dk. 72 Bekir)  Muhammet
TEKNİK DİREKTÖR: Hikmet Karaman

GOLLER: Dk. 32 Mehmet Topal, Dk. 79 Sow (Fenerbahçe)
SARI KART: Dk. 28 Mehmet Topal (Fenerbahçe)

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

SON HABERLER