29 Mart 2024 Cuma

Bu akşam FIRTINA kopar

UEFA Avrupa Ligi rövanş maçında Trabzonspor, Macaristan’ın Videoton takımına konuk oluyor.

Trabzon’da 0-0’lık eşitliğin rövanşı, Trabzonspor için hayati değer taşıyor. Bordo-Mavililer, hem ekonomik gelirler hem de prestij için Videoton’u elemek zorunda.

Trabzonspor, bugün 0-0’lık Avni Aker randevusunun rövanşını ve beraberinde de turu elde etmek için bugün Macaristan’da Videoton’un karşısına çıkıyor. İlk maçta rakibinin sert ve oyun bozmaya yönelik stratejisi karşısında bocalayan Bordo-Mavililer’in hedefi, Videoton’u kendi silahıyla vurmak olacak.

Aynı baskı ve fizik gücünü ortaya koymanın yollarını arayacak Fırtına’da teknik direktör Şenol Güneş’in sahaya Elazığspor maçında olduğu gibi Vittek ve Henrique’li çift forvetle çıkması da beklentiler arasında.

Rakibi çözecek erken bir golün peşinde koşacak Karadeniz temsilcisinde sakatların durumu ise en büyük handikap. Giray ve Olcan’ın sakatlıkları sebebiyle oynama olasılığı yok. Kafileyle birlikte Macaristan’a giden Volkan Şen’in de durumu benzer nitelikte. Güneş’in onu da riske etmeyeceği edinilen bilgiler arasında. Bu durumda alternatif isimlere şans doğacak.

VIDEOTON – TRABZONSPOR

STAT: Sostoi
SAAT: 21.30
YAYIN: DSMART
HAKEM: Martin Hansson

VIDEOTON: Bozovic, Brachi, Souza, Caneira, Stopira, Sandor, Mitrovic, Oliveira, Fernandez, Toth, Torghelle
TEKNİK DİREKTÖR: Paulo Sousa

TRABZONSPOR: Tolga, Serkan, Mustafa, Bamba, Celustka, Zokora, Soner, Yasin, Alanzinho, Vittek, Henrique
TEKNİK DİREKTÖR: Şenol Güneş

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

SON HABERLER