20 Nisan 2024 Cumartesi

Hepsinden daha iyiydim

Galatasaray’da teknik direktör Fatih Terim‘in yeni sezonda kadroda düşünmediği ve yollarını ayırdığı Aykut Erçetin, içini döktü.
10 sezon boyunca Galatasaray’ın kadrosunda yer alan ve çoğu zaman yedek bekleyen Aykut Erçetin, ayrılığının ardından yönetime kırgın olmadığını dile getirdi ve takıma gelen yabancı kalecilerin bir çoğundan daha iyi olduğunu belirtti. 

İşte Aykut Erçetin’in o sözleri: “Hepsinden daha iyidim” “Bu zamana kadar Galatasaray’da hep yabancı kalecilerle boy ölçüştüm. Ancak şunu söyleyebilirim: Mondragon ve Muslera hariç, hepsinden daha iyiydim. 2007-08 sezonunda Orkun ile birlikte Galatasaray’ı şampiyonluğa taşıdık. Son 20 yılın en az gol yiyen kalecileriydik. Bu başarıdan sonra milli takıma çağrılmayı bile bekledim, ama böyle bir şey olmadı.” Şimdilik beklemede Transfer sezonunun bitiş tarihi olan 5 Eylül tarihine kadar, Türkiye’den teklif gelmesini bekleyeceğini dile getiren Aykut, alternatif olarak yurt dışını düşündüğünü de söyledi.

Tecrübeli file bekçisi, “Galatasaray’dan ayrılmamın bir diğer nedeni sürekli oynamak istemem. Gideceğim kulübe karar verirken, bu konu en önemli tercih nedenim olacak. Artık yedek beklemek istemiyorum” diye konuştu. ”Muslera ilk 10’a girer” Aykut Erçetin, Fernando Muslera’ya da övgüler yağdırdı: “Muslera çok iyi bir kaleci. Dünyada ilk ona girer. Karakter olarak da süper. Kesinlikle Galatasaray’a layık bir isim. Zaten onunla ilgili hiçbir sorunum olmadı.”  

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

SON HABERLER