28 Mart 2024 Perşembe

Rize’nin golcüleri iş başında

PTT 1.Lig’in 3. haftasında Çaykur Rizespor, Tavşanlı Linyitspor’u konuk ettti. Yeni Rize Şehir Stadı’nda oynanan karşılaşmada ev sahibi ekip, Kalu, Jallow ve Cenk Ahmet ile farka koştu.

Sezon başında Çaykur Rizespor’a katılan Uche Kalu, ilk iki haftada rakiplerini üzerken, bu haftayı da iki golle kapattı. 23. dakikada fileleri havalandıran Nijeryalı Çaykur Rizespor’un ilk golünü atarken, 31’de Ousman Jallow farkı ikiye çıkardı. Kalu 42. dakikada ilk yarının perdesini kapattı: 3-0.

İkinci yarıda rahat bir futbol sergileyen Çaykur Rizespor, son dakikada Cenk Ahmet ile bir gol daha bularak karşılşamayı 4-0 önde kapattı.

Bu sonuçla Çaykur Rizespor maç fazlası ve averaj üstünlüğüyle 7 puanla liderliğe otururken, Tavşanlı Linyitspor 2 puanda kaldı.

Stat: Yeni Şehir
Hakemler: Koray Gençerler, Özgür Ertem, Kerem Ersoy
Çaykur Rizespor: David Loriya, Onur, Orhan, Fahri (Dk 72 Cumali), Jallow, Hasan, Cenk, Serhat, Murat, Erhan (Dk. 55 Hossam Hasan 4), Uche (Dk 76 Mehmet)
Tavşanlı Linyitspor: Yavuz, Ferhat (Dk 46 Mesut), Bilal, Mehmet, Eser (Dk 64 Abdi), Serkan, Özgür (Dk 83 Emrah), Hasan, Oktay, Ümit, Osman
Goller: Dk. 23 ve 40 Uche Dk 31 Jallow, Dk 90 Cenk Ahmet (Çaykur Rizespor),
Sarı kartlar: Erhan ( Çaykur Rizespor), Osman Fırat, Hasan, Özgür (TKİ Tavşanlı Linyitspor)

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

SON HABERLER