20 Nisan 2024 Cumartesi

Şansımız zayıfladı

Braga karşılaşması sonrasında karşılaşmayı değerlendiren Fatih Terim şu ifadeleri kullandı;
 
“Maalesef oyununun 27 dakikası ne kalemizde bir tehlike, ne de bir şut görmemişken; daha önemlisi gol pozisyonu bile görmemişken yenik kapattık. Oyunu daha güzelleştirmek adına futbolun ana unsuru olan golü bulmak zorundasınız. Oyunu iyi oynamanıza rağmen golü bulamıyorsunuz. Buna rağmen ikinci yarı tekrar iyi başladık. Oyunun büyük bir bölümünü hakim götürdük. Son dakika oyunu başka türlü oynamaya mecburduk. Son dakikada yenilen gole diyecek bir şey yok. O dakikaya kadar gol atmamız gerekiyordu.”
 
‘Türkiye Ligi’nde performans yetmez’
 
“Erken golü bulmamız lazımdı. Şampiyonlar Ligi başka bir seviye. Türkiye Ligi’ndeki performans burada yetmez. Braga bizden daha iyi bir takım mı? Hayır! Ama bunları tecrübe ede ede öğreneceğiz. Top çevirmesini bileceksiniz. Aktif dinlenmeyi bileceksiniz. Tabi ki futbolcularımız ellerinden geleni yaptılar. Ama sonuçta olmadı.”
 
‘Şansımız zayıfladı’
 
“Artık şansımızın zayıfladığı bir gerçek. İki maç olmuş gol atamamışız, puan alamamışsız. Ama kovalayacağız. Olur olmaz bunu göreceğz. Manchester United tabi ki herkesi yenecek güçte. Galip gelemiyorsanız, yenilmeyeceksiniz. Bunu öğrenmek gerekiyor.”
- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

BANKO İDDAA TAHMİNLERİ