19 Nisan 2024 Cuma

Cimbom, Fener’i eledi

Teledünya Türkiye Kupası’nda Galatasaray Daikin ile Fenerbahçe karşılaştı. Galatasaray’ın ev sahibi olduğu ve Fenerbahçeli taraftarların salona alınmadığı mücadelede Cimbom, ezeli rakibini 3-1 yenerek çeyrek finale yükselen takım oldu.

Mücadele karşılıklı sayılarla başlarken, 3-3’lük beraberlikten sonra Galatasaray vites arttırdı. Üst üste alınan beş sayı sonrası ilk teknik molaya 8-3 önde giren sarı-kırmızılılar, ikinci teknik molada da 16-7 üstündü. Bu andan sonra Fenerbahçe toparlamaya çalışsa da ilk set Galatasaray’ın 25-17 üstünlüğüyle sonuçlandı.

İkinci sete de Galatasaray hızlı başladı ve ilk teknik molaya gelindiğinde 8-4 öndeydi. Fenerbahçe farkı eritip skoru 13-12’ye getirmeyi başarsa da sarı kırmızılılar ikinci teknik molaya 16-14 üstünlükle girmeyi başardı. Setin geri kalan bölümlerinde farkın kapanmasına izin vermeyen Galatasaray, seti 25-22 kazanıp skoru 2-0’a getirdi.

Üçüncü sete ise Fenerbahçe rüzgârıyla girildi. Sete 5-1’lik üstünlükle başlayan sarı lacivertliler, ilk teknik molada 8-3, ikincisinde ise 16-10 üstünlüğü sağladı. Sarı melekler, bu noktanın ardından rakibinin geri dönmesine izin vermedi ve seti 25-17 kazanarak skoru 2-1’e getirdi.

Galatasaray, dördüncü seti kazanıp maçı bitirmek istedi ve ilk teknik molaya 8-5 önde gidri. Ancak Fenerbahçe maça tutundu ve 11-11’de eşitliği yakaladı, ardından da ikinci teknik molaya bir sayı farkla önde girdi. Son bölümlerde tekrar rüzgarı arkasına alan Galatasaray, seti 25-22, maçı da 3-1 kazandı ve Türkiye Kupası’nda çeyrek finale yükseldi.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

SON HABERLER