28 Mart 2024 Perşembe

Derbide kazanan Galatasaray

Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi’ndeki derbi maçta Fenerbahçe ile Galatasaray Daikin karşı karşıya geldi. Sarı-kırmızılılar, Türkiye Kupası’nda 3-1 ile mağlup ettiği ezeli rakibini ligde de aynı skorla devirmeyi başardı.

Maç öncesi ligde geride kalan 6 haftada dörder galibiyet ve ikişer yenilgisi olan iki takımdan Galatasaray Daikin 12 puanla 3., Fenerbahçe ise 11 puanla 5. sırada yer alıyordu.

NTV Spor ve NTVSpor.net’ten canlı yayınlanan Burhan Felek Spor Salonu’ndaki karşılaşmaya Galatasaray Daikin hızlı başladı. Sarı-kırmızılılar Calderon’un smaçlarıyla üst üste sayılar bulurken ilk seti 16-25 kazandı.

Galatasaray Daikin hızlı başladığı ve morellendiği mücadelede ikinci seti de rakibini kaptırmayarak 24-26 ile setlerdeki durumu 2-0’a getirdi.

İlk iki seti kaybeden Fenerbahçe, ev sahibi olmanın avantajı ve seyircisinin desteği ile üçüncü sette manşetleriyle etkili oldu. Sarı-lacivertliler seti 25-16 kazanarak durumu 2-1’e getirdi.

Karşılıklı sayılarla başlayan dördüncü sette Galatasaray Daikin molaya 10-6 üstünlükle girdi. Mola sonrası toparlanan Fenerbahçe skoru 17-17’ye getirdi. Setin son bölümlerinde kırankırana bir oyuna sahne olan mücadelede Galatasaray Daikin, Fenerbahçe’ye 22-25’lik bir üstünlük kurararak derbiyi 3-1 kazandı.

Galatasaray Daikin bu zorlu mücadelede kazandığı galibiyetle Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi’nde 7 hafta sonunda 5 galibiyete ulaştı. Ev sahibi Fenerbahçe ise 11 puanla 5. sırada kaldı.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

SON HABERLER